Ajan kuluessa

Paljon on jälleen vettä virrannut maailman joissa, ihan vaan lumoutuneena mukana keikkuessa.

Liimasin timantin kivijalkaan -varikselle- ja teille kaikille ihanille joihin sain tutustua Museokadulla. Toiminta siellä on niputettu ja siirretty Vantaalle jo pitempi tovi sitten yllättävien positiivisten käänteiden saattelemana. Havahduin todellisuuteen etten ole päivittänyt tätä verkkaista mukablogia muutamaan vuoteen. Reality life on onneksi vähän tapahtumarikkaampaa.

Tämä vuosi tullaan muistamaan Covid19 pandemiasta. Koronakevään käännyttyä kesään ja pian syksyyn odotellaan edelleen uutta normaalia.

Isojen muutosten äärellä on karsittava, pakko keskittyä oleelliseen. Viimeisten vuosien aikana olen saanut toteuttaa niitä isoja muutoksia työskentelyn ja oman ammatinharjoittamisen suhteen. Yksi koettu unelma on vaihtunut uuteen aluksi tuntemattomaan mutta kiinnostavaan ja merkitykselliseksi kokemaani uuteen työhön. Sen rinnalla maalaaminen on minulle pakopaikka omaan hetkeen jossa voi järjestellä värien ohella ajatuksiaan. Olen työstänyt Kanssakulkijat- ja Muistomaisema -sarjoja eri tekniikolla pitkään. Osallistun mielelläni yhteisnäyttelyihin ja etsin kiinnostavia näyttelytiloja. Edelleen jatkan taiteen tekemistä ja edelleen minua kiinnostaa mikä on ihminen.

Tämä päivityspostaus jää lyhyeksi mutta uutta normaalia odotellessa kuljetaan pyörällä, välteään julkista liikennettä, pidetään turvaväliä, liikutaan luonnossa, harrastetaan lähimatkailua, puuhastellaan puutarhassa, käytetään maskia ja käsidesiä sekä tietenkin pestään käsiä ja yskitään hihaan.

Pidetään huolta toisistamme.

Tietoja Jaana Tuomisto

Kuvataiteilija. Korutaiteilija. Visual Artist
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s